חדשות

וידמוב מגייסת 50 מיליון דולר ומגייסת עובדים בישראל

אלעד קושניר מטרסו, מנהל הפעילות בישראל: “ישראל היא שוק אסטרטגי עבור וידמוב, בשל הנכונות לאמץ חדשנות, נגייס עשרות אנשים למעגל היוצרים שלנו”

חברת הטכנולוגיה הבינלאומית וידמוב, שפיתחה פלטפורמת AI למדידה וטיוב של קמפיינים קריאטיביים, הודיעה היום (ג’) שגייסה 50 מיליון דולר מקבוצת קרנות, משקיעים אסטרטגיים וחברות משפיעות בתחום טכנולוגיות התוכן והקריאייטיב, בהם הענקיות אדובי ושאטרסטוק. הסבב החדש יתמוך בהתרחבות הגלובאלית של וידמוב, כולל בישראל, ובהשקעה בטכנולוגיה שמסייעת למשווקים למקסם את שווי הקריאייטיב שלהם בקמפיינים פרסומיים.

התוכנית: לגייס עשרות עובדים ישראלים למעגל אנשי התוכן והקריאטיב של החברה
מאחר ו-וידמוב מסייעת למותגים וסוכנויות פרסום למדוד ולטייב את הקריאטיב שלהם על מנת לייעל ולהעצים קמפיינים, החברה מעסיקה אנשי תוכן ופרסום מקומיים בכל שוק בו היא פועלת. כחלק ממהלך ההתרחבות, בכוונת החברה לגייס עשרות אנשי תוכן חדשים בישראל למעגל היוצרים שלה.

וידמוב האמריקנית כבר מחזיקה בנוכחות משמעותית בישראל והטכנולוגיה שלה משמשת מותגים גדולים, ישראלים ובינלאומיים, שלהם פעילות פרסום בארץ, כמו חברת כרטיסי האשראי מקס, קולגייט פלמוליב, פרוקטר אנד גמבל, החברה המרכזית למשקאות, MyHeritage, דלק מוטורס, סודה סטרים ועוד. בנוסף, וידמוב עובדת עם סוכנויות פרסום מובילות בישראל, כמו קבוצת גיתם BBDO, קבוצת פובליסיס, קבוצת אדלר חומסקי ורשבסקי ונוספות.

לדברי אלעד קושניר מטרסו, מנהל הפעילות של וידמוב בישראל, “למרות היותה של ישראל שוק קטן יחסית עבור חברות בינלאומיות רבות, עבור וידמוב מדובר באזור חשוב ואסטרטגי, בעיקר בשל הנכונות של הלקוחות הישראלים לאמץ חדשנות ולעמוד בחזית הטכנולוגיה. כבר היום אנו רואים עניין עצום בשוק המקומי בטכנולוגיה שלנו. אנחנו עובדים יד ביד עם סוכנויות הפרסום והמשווקים המובילים בישראל ועוזרים להם להבין איזה קריאייטיב עובד הכי טוב עבור המותג, באמצעות טכנולוגיית בינה מלאכותית שמתבססת על נתונים, ולא על ניחושים ותחושות בטן, כמו בעבר. כדי לתמוך במהלך ההתרחבות, בכוונתנו לגייס עשרות אנשי הפקה, תוכן וקריאייטיב למעגל היוצרים שלנו בישראל”.

בסבב הגיוס החדש השתתפו, בין היתר, Adobe, Shutterstock, Spruce House Partnership, Prefix Capital, BuildGroup, Interlock Partners, Macanta ומובילי תעשייה וטכנולוגיה מרכזיים. בשילוב עם סבבים קודמים, החברה גייסה עד כה כ-100 מיליון דולר להרחבת הפלטפורמה החדשנית שלה לקריאייטיב חכם.

אז איך יודעים עם הקריאייטיב עובד?

לאן מביט הפרזנטור בפרסומת? מחייך או מביע פליאה? מתי נכנס הסלוגן של החברה? ואיפה ממוקם הלוגו על המסך? כל מי שעוסק בעולמות הקריאייטיב וההפקה יודע שאין באמת תשובה מוחלטת ונחרצת לשאלה: איך גורמים לפרסומת לעבוד טוב יותר? במקרים רבים מדובר על לא מעט שלבים של ניסוי וטעייה. המערכת הטכנולוגית של וידמוב מחוללת מהפכה ומאפשרת לכל מנהל מותג או איש פרסום לבדוק איזה קריאייטיב פרסומי יעבוד טוב יותר על קהל היעד, למדוד את האפקטיביות שלו בזמן אמת וגם להפיק מודעות וסרטונים בהתאם לתובנות.

המערכת המתוחכמת של VidMob מתחברת לכל ערוצי ההפצה הדיגיטליים של המותג – יוטיוב, פייסבוק, אינסטגרם, טיק טוק, לינקדין ועוד – ממפה את הסרטונים שכבר מופיעים בחשבונות הללו עד שנתיים אחורה, ומתמקדת בסרטונים המוצלחים ביותר שעמדו ביעדי הארגון. בשלב הבא היא מפרקת את הסרטונים באמצעות למידת מכונה לרכיבים כמו מיקום הלוגו, אלמנטים של תנועה פיזית, קולות, צבעים, חפצים, אנימציה, אפילו תחושות פנים כמו שמחה, עצב וכד׳, מעבדת את המידע ומצליבה אותו ליעדים שהוגדרו בחשבון, כמו צפיות, הקלקות או מכירות. כך המערכת יכולה לדעת אילו מאותם אלמנטים עבדו בסרטון, וליישמם בסרטונים החדשים של המותג.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. בלומר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. בלומר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

כתבות דומות

Back to top button
דילוג לתוכן