ביו דבש השלימה העברת המשרדים לקומפלקס חדשני וגדול בפארק המדע ברחובות ומאיצה גיוס העובדים; המעבדה הורחבה כך שתאפשר ייצור כמויות גדולות של דבש מתורבת
לידור מורן, השף הראשי של נסטלה ישראל, מונה כשף הראשי של ביו דבש; מורן ייעץ לחברה במסחור מוצריה והטמעת הדבש המתורבת כחומר גלם בתעשיות המזון.
למורן למעלה מ-20 שנה ניסיון בתחום הקולינריה, ולו התמחות בפיתוח פתרונות קולינריים חדשניים. מורן אף ייעץ לגופים כמו גוגל, פייסבוק, קבוצת מלונות דן וקבוצת ישרוטל.
חברת הפוד-טק הישראלית ביו דבש, שמפתחת דבש מתורבת – דבש ללא דבורים, השלימה את מעבר החברה למשרדיה החדשים בפארק המדע ברחובות. המעבר לקומפלקס חדשני וגדול נבע נוכח הצורך של החברה להגדיל את מצבת כוח האדם שלה, הן ברמת המטה והן ברמת צוות המחקר והפיתוח, שכעת עשוי לאפשר לחברה לגייס עובדים נוספים ולהעמיד לרשותה מרחב גדול יותר לשם פיתוחיה הטכנולוגיים והמדעיים. מעבדת החברה הורחבה באופן שמאפשר מעבר לייצור כמויות גדולות של דבש מתורבת כחלק מגמלון תהליכים ומעבר מפיתוח לייצור.
במקביל, ביו דבש התקשרה בהסכם למתן שירותים עם לידור מורן, השף הראשי של נסטלה ישראל ונסטלה קבוצת חדשנות. מורן צפוי להתמנות כשף הראשי של ביו דבש, והוא צפוי לייעץ לחברה בתהליכי מסחור המוצרים השונים והטמעת הדבש המתורבת כחומר גלם בתעשיות מזון שונות. למורן למעלה מ-20 שנה ניסיון בתחום הקולינריה במהלכן הוא כיהן כשף הראשי של מספר רב של מסעדות והשתתף במספר קורסים והכשרות אשר הפכו את כישוריו למגוונים ובעלי ערך רב לחברה.
כמו כן, למורן ניסיון בפיתוח מוצרים, הקמה וניהול של תוכניות הכשרה שונות, במתן פתרונות קולינריים חדשניים וייעוץ לגופים כגון גוגל, פייסבוק, קבוצת מלונות דן וקבוצת ישרוטל. ביו דבש מעריכה שההתקשרות עם מורן תסייע רבות במאמציה לפיתוח דבש מתורבת, שזהה לדבש הקיים בטבע ברמה המולקולרית ובטעמו.