חדשות

Voyantis מגייסת 41 מיליון דולר כדי לעזור לחברות לבצע מעבר לתהליכי צמיחה יעיל

באמצעות התמקדות בלקוחות הנכונים בזמן הנכון

סיבוב הגיוס, בהובלתIntel Capital, ירחיב את השימוש בבינה מלאכותית בתהליכי גיוס לקוחות ומיטוב מחזור החיים.

Voyantis, פלטפורמת הצמיחה שמבוססת על בינה מלאכותית ועוסקת בגיוס לקוחות ובמיטוב של מחזור חיים, הכריזה על גיוס של 41 מיליון דולר, שמגדיל את סך הגיוסים של החברה ל-60 מיליון דולר. Voyantis שילשה את ההכנסה השנתית (ARR) זו שנה שלישית ברציפות וההון שגויס נועד להרחבה והאצה של הצמיחה המהירה. את סיבוב הגיוס הובילה Intel Capital, בהשתתפות Square Peg, ‏Target Global, ‏Jibe, ‏Redseed, ‏Alicorn, ‏20Growth, ‏Essential ו-ICON. כמו כן, ליסה כהן, מנהלת ההשקעות ב-‏Intel Capital, תצטרף לדירקטוריון של Voyantis כדי לעזור בהאצת מאמצי הצמיחה של החברה.

Voyantis נוסדה על הנחת היסוד שעל פיה היסודות המתפתחים של הכלכלה הגלובלית גורמים לחברות לבצע מעבר לאסטרטגיה של צמיחה בכל מחיר לנהלי צמיחה יעילים ואחראים מבחינה פיסקלית, תוך התמקדות בשיפור ‘כלכלת היחידה’. ל-Voyantis משימה נועזת לתכנן מחדש, לבצע טרנספורמציה ולייעל את תהליך הצמיחה בכללותו – החברה העצימה צוותי צמיחה כדי שיוכלו לזהות, לגייס, להפעיל ולשמר את מאגרי הלקוחות האיכותיים ביותר שלהם. Voyantisרותמת בינה מלאכותית לצורכי תחזיות והנחיות כדי לבטל את עבודת הניחוש שמיושמת באופן מסורתי כדי להעריך ערך פוטנציאלי של לקוחות – מה שמאפשר לחברה להעניק למשתמשים הנחיות אוטומטיות לגבי הפעולות הבאות שדרושות בשלבים הבאים ואת התזמון הנכון לביצוען. 

“הקמנו את Voyantis מכיוון שאנחנו סבורים שבעידן הבינה המלאכותית, יש צורך ‘לכתוב מחדש’ את ספרי ההדרכה המסורתיים שעוסקים בצמיחה של חברות. הגישה החדשה שלנו לצמיחה, שמבוססת על בינה מלאכותית, פותחת עולם חדש ועצום שעוסק בצמיחה ובגיוס לקוחות”, אמר עידו וייסנברג, מנכ”ל ומייסד משותף של Voyantis. “המשימה שלנו היא להעצים ארגונים עסקיים כדי שיוכלו להגדיל את שיעורי הרווחיות ולשפר את כלכלית היחידה באמצעות מינוף בינה מלאכותית בכל משימות הגיוס, הטיפוח ושימור הלקוחות הנכונים עבורם, בהתאם ליכולת הפלטפורמה להעריך את הערך העתידי של לקוחות בכל נקודת זמן נתונה לאורך המסע שלהם ולהכפיל את יכולת החיזוי הודות לסדרת פעולות מיטבית. אנחנו גאים לחבור ל-Intel Capital כדי להגדיר מחדש את האופן שבו ארגונים עסקיים יוכלו ליהנות מצמיחה בת-קיימא, בריאה וחזויה”.  

Voyantis שילשה את בסיס הלקוחות שלה בשנת 2024. חברות כגון Miro, ‏Rappi ו-MoneyLion מסתמכות על Voyantis כדי להפוך משימות של גיוס לקוחות איכותיים לאוטומטיות, על בסיס ערך מחזור חיים (LTV) של כל לקוח, שמבוסס על תחזיות ומתעדכן ללא הרף, לכל אורך מסע הלקוח, תוך שימוש בנתוני צד ראשון אנונימיים, בנתונים הצהרתיים, בנתונים מעשיים ובנתוני הכנסות. לאחר מכן, התחזיות הללו, בשילוב עם הנחיות מבוססות בינה מלאכותית, מפיקות סדרה של פעולות או תמריצים ממוקדים שמיושמים ישירות בפלטפורמות כגון Salesforce ו-Braze.

“שיתוף פעולה עם רשימת החברות שלנו ב-Intel Capital על מנת לשפר את רמת היעילות במהלך השנים האחרונות אפשר לנו להבחין במגמה רחבה יותר בשוק: חברות מכל הגדלים מתמקדות בקידום קמפיינים חכמים וממוקדים יותר שממקסמים את בסיס מחזור החיים (LTV). המיצוב של ‏ Voyantisמעניק לה יכולת לאפשר ולמכן את המעבר הזה ואף להעצים חברות ולאפשר להן למטב ולתעדף פעילויות של גיוס, טיפוח ושימור הלקוחות האיכותיים ביותר”, אמרה ליסה כהן, מנהלת השקעות ב-Intel Capital.‏ “היכולת של Voyantis למכן את הקשר בין תחזיות להנחיות מבוססות בינה מלאכותית משפרות את האופן שבו ארגונים עסקיים יכולים למצות את ערך הלקוחות. האופן שבו לקוחות של החברה מספקים להנהלות שלהם דוחות שמבוססים על מדדי הצמיחה של Voyantis מחזק את האמונה שלנו ביכולתה לעזור לחברות לצמוח”.

Voyantis מפעילה משרדים בארצות הברית, באזור אירופה, המזרח התיכון ואפריקה, אמריקה הלטינית וישראל, מעסיקה יותר מ-70 עובדים ונמצאת כעת במסלול של צמיחה גלובלית מהירה. הגיוס יאפשר לחברה להרחיב את מאמצי גיוס העובדים שלה בתחומי המכירות, השיווק והאספקה כדי למטב את אסטרטגיית GTM ולהרחיב עוד יותר יוזמות מו”פ.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. בלומר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. בלומר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

כתבות דומות

קריאה נוספת
Close
Back to top button
דילוג לתוכן