לרגל האירוע החגיגי השנתי ה-29 של לשכת המסחר והתעשייה ישראל-צרפת (CCFI), ב-17 בנובמבר הוענק לקבוצת טולונה פרס על תרומתה לסחר הכלכלי בין שתי המדינות.
ב-17 בנובמבר התקיימה ארוחת הערב במסגרת האירוע החגיגי ה-29 של לשכת המסחר והתעשייה ישראל-צרפת ב-Pre Catalan בפריז, עם אורח הכבוד, מר ז’אן מישל בלנקר (Jean-Michel Blanquer), שר החינוך הלאומי, לנוער ולספורט, ועם האורחים הנכבדים גב’ יעל גרמן, שגרירת ישראל בצרפת, מר אריק דנון (Eric Danon), שגריר צרפת בישראל וגב’ רונית בן דור (Ronit Ben Dor), יועצת מדינית בשגרירות ישראל בפריז.
מדי שנה, במשך למעלה מ-15 שנים, אירוע יוקרתי זה – מכנס-בין 400 ל-500 תאגידים ואישים מהזירה הפוליטית והכלכלית הצרפתית והישראלית, והפרסים מוענקים לזוכים על תרומתם לפיתוח סחר הגומלין.
טולונה, קבוצה בינלאומית מובילה טכנולוגית – בתחום הסקרים והמחקר בזמן אמת, התכבדה בקבלת פרס על תרומתה לסחר הכלכלי בין צרפת לישראל עם 180 משתפי פעולה מצרפת ו-80 משתפי פעולה מישראל. על הבמה הופיעו השר, הנשיא וסגן הנשיא של CCFI, שבירכו את פרדריק-צ’רלס פטיט (Frederic-Charles Petit), המייסד והמנכ”ל של טולונה, שהיה מלווה על-ידי נטלי פריו-קומבו (Nathalie Perrio-Combeaux) ופטריק ואן בלומה (Patrick Van Bloeme), נשיאים משותפים ומנכ”לים משותפים של Harris Interactive ו-Interactive & Toluna – France, וכן ז’אן-דניאל לוי (Jean-Daniel Levy), סגן נשיא בכיר של Harris Interactive France ומנהל המחלקה לפוליטיקה ולדעות.
“בשם הצוותים שלנו בצרפת ובישראל, אני גאה מאוד בכך שטולונה זכתה לקבל את הפרס המכובד הזה”, הצהיר פרדריק-צ’רלס פטיט. “פרס זה מהווה הכרה להשפעה שלנו על חדשנות וטכנולוגיה בתחום המחקר והסקרים.”
עם משרדים ב-19 מדינות, לטולונה יש יותר מ-40 מיליון לקוחות ב-70 מדינות המחוברים לפלטפורמת Toluna Start, מה שמאפשר להם לתקשר עם מותגים בזמן אמת. בצרפת, טולונה ידועה גם כ- Harris Interactive Institute.
טולונה, שנוסדה בשנת 2000, מסייעת בתרגום של מיליוני דעות ואינטראקציות הנאספות מדי יום והופכת אותן לתובנות אסטרטגיות בצורה מונגשת ללקוחות.דעה של כל צרכן, ובמובן הרחב יותר, דעה של כל אדם, חושפת חוויה ייחודית שתעזור ללקוחות להפוך את ההווה לעולם של המחר: מגמות נרחבות, חדשנות במוצרים, מיצוב מותג וכו’.
בשנת 2006 בחרה הקבוצה להקים מרכז למחקר ופיתוח בישראל ולהציבו במרכז האסטרטגיה שלה. “אנחנו בחיפה בגלל איכות המהנדסים שלה, המפתחים שבה והאקוסיסטמה שלה”, ציין פרדריק-צ’רלס פטיט. “רק כמה שעות מפריז, ישראל היא -עמק הסיליקון של המזרח התיכון. עבורנו זה הביטחון להמשיך ולחדש במהירות.