ThreatConnect שחררה את Risk Quantifier6 – חדשנות בכימות סיכוני סייבר
ההשקה החדשה מציגה תמיכה מלאה בתרחישי FAIR ותרחישי FAIR ממוכנים למחצה חדשניים שתוכננו להוציא מהתמונה סובייקטיביות, לזרז את מהירות האימוץ ולספק תוצאות מובילות פעולה לעסקים שצריכים לקבל החלטות פיננסיות מודעות סביב סיכון סייבר
ThreatConnect, Inc המובילה בהפחתת המורכבות והמאפשרת קבלת החלטות טובות יותר באבטחת סייבר, שחררה את (ThreatConnect Risk Quantifier™ 6.0 (RQ 6.0 והיא ממשיכה להציג חדשנות בתחום הפורץ של כימות סיכוני סייבר.
(ThreatConnect Risk Quantifier™ (RQ מאפשר לחברות לראות את הסיכונים הפיננסיים שעומדים לפניהם מהתקפות סייבר וכן לקבוע תיעדוף להשקעות המספקות את החזר ההשקעה הטוב ביותר. החישובים של RQ מבוססים על הסביבה הפנימית, מידע מודיעיני לגבי איומים, ניהול פגיעויות, נתוני תפעול ותגובה הנמצאים ב-ThreatConnect ובאינטגרציות אחרות. RQ ייחודי ושונה מגישות אחרות המוצעות בשוק מכיוון שהוא מתמקד באינטגרציה של מיכון ונתונים, ומספק ערך תוך ימים/שבועות במקום חודשים/שנים.
ארגונים המחפשים כימות לסיכוני סייבר פיננסיים, יזכו באמצעות RQ 6.0 לאפשרות למנף תרחישי FAIR מלאים, תוך שימוש בתרחישי FAIR ממוכנים למחצה, וכן ממיכון מלא בפלטפורמה אחת.
FAIR הוא תקן בינלאומי ידוע שעזר לחברות להטמיע מודעות והבנה של כימות סיכוני סייבר. ארגונים המיישמים FAIR בתוכניות ה-CRQ שלהם נאבקו בסובייקטיביות, מהירות ויכולת פעולה, ולכן RQ 6.0 מציגה תרחישי FAIR ממוכנים למחצה שמייצרים חלק גדול מ-FAIR באופן ממוכן על מנת להפחית את המורכבות ולהגדיל את הזמן לערך עבור הלקוחות.
תרחישי FAIR ממוכנים למחצה מתמודדים עם אחד ההיבטים המאתגרים ביותר של כימות סיכוני סייבר – חישוב תדירות אירועי אובדן וחלקיו. RQ משלב נתונים מתוך הארגון עם מודלים משלו להערכת יכולת התוקף מול כוח המגן. החלת החישוב האוטומטי הזה על FAIR מספקת תוצאות מובילות פעולה ומונעות נתונים בתבנית של FAIR שעוזרות לארגונים להפוך את התהליכים הידניים שלהם לבעלי יכולת התאמה והגנה כנדרש לצורך ניהול הסיכונים המורכבים העומדים בפניהם.
“שמענו מלקוחות, שותפים והתעשייה הרחבה יותר כי יש צורך בפתרונות כדי להתמודד עם האתגרים באימוץ והפקת תועלת מתוכניות CRQ”, אמר ג’רלד קפונרה, סגן נשיא לאסטרטגיות סיכוני סייבר ב-ThreatConnect. “כעת, באמצעות המיכון של חלק מ-FAIR, ארגונים יכולים לאמץ ולקדם במהירות את תוכניות ה-CRQ שלהם באמצעות נתונים משלהם בשילוב היכולות האנליטיות של ThreatConnect”.
שימוש בגישה שהסיכון מוביל אותה לצורך אבטחת סייבר הופך את קביעת העדיפויות לקלה עבור צוותי האבטחה, ומאפשרת להם לסנן רעשים ולהתמקד במה שחשוב ביותר. עם השילוב של יכולות CRQ, TIP ו-SOAR, ThreatConnect מאחדת את פעולות צוות האבטחה סביב הסיכונים הקריטיים ביותר, תומכת בתגובות באמצעות תהליכי עבודה יעילים וממוכנים ומחזקת את האקו-סיסטם כולו באמצעות שילובים טכנולוגיים רבי עוצמה.