Alpaca מגייסת 52 מיליון דולר בסבב C לצורך ההתרחבות הגלובלית והובלת הקטגוריה

alpaca-logo

Alpaca, חברה העוסקת בעמילות ובמסחר בניירות ערך בסליקה עצמית וממשק תכנות יישומים עבור תשתית עמילות, הכריזה ממשרדה החדש במנהטן, ניו יורק, כי גייסה מימון בסך 52 מיליון דולר במסגרת סבב C. אבן דרך משמעותית זו מאיצה עוד יותר את ההתרחבות הגלובלית של Alpaca ואת הפיתוח של היצע מוצריה המובילים בתחום.

בסבב השתתפו משקיעים חדשים וחוזרים, ביניהם Derayah Financial, 850 Management,National Investments Company (NIC), Unbound ו-Portage Ventures. ההשתתפות של משקיעים חוזרים מדגישה את האמון המתמשך שלהם בחזון וביכולת הביצוע של Alpaca.

עם גיוס זה שמה לה Alpaca למטרה את המשך ההתרחבות הגלובלית באמצעות מתן שירות למוסדות ארגוניים ולחברות פינטק באזורי מפתח דוגמת ארה”ב, המזרח התיכון ואסיה. התרחבות זו תוסיף למעלה מ-200 שותפים גלובליים מיותר מ-40 מדינות הנתמכים כבר על ידי ממשק תכנות היישומים המוסדי ושירותי הסליקה העצמית של Alpaca – המפעילים כיום באופן אקטיבי יותר מ-5 מיליון חשבונות עמילות.

החברה נשארת מחויבת לבניית התשתית התקנית הגלובלית המעשית עבור השקעות. בשלב זה Alpaca מציעה גישה גלובלית למניות, קרנות סל, אופציות והכנסה קבועה עם תוכניות מיידיות להשקת מסחר 24/5 המבוסס על החזון על החברה ועל התיאבון הגדל והלך של המשקיעים הגלובליים לגישה רציפה לשווקים פיננסיים. נכון לרבעון הרביעי של 2024, 16.5 טריליון דולר, או 18%, משוק ניירות הערך בארה”ב, מוחזקים בידי משקיעים זרים – השיעור הגבוה ביותר אי פעם, לפי נתוני הפדרל ריזרב.

שנת 2024 היותה נקודת ציון עבור Alpaca, עם השקה של מוצרי מפתח כגון סחר באופציות אמריקניות, תמיכה במימון מידי, מזומן בתשואות גבוהות וחשבונות IRA (קופות גמל בניהול אישי).

“תמיד התמקדנו במתן גישה והזדמנות לכל אדם בעולם. פרק חדש זה מאפשר לנו להרחיב את הפעילות הגלובלית שלנו באמצעות תמיכה בשותפים ובלקוחות שלנו עם הכלים והתשתיות שהם צריכים על מנת לשגשג בשווקים פיננסיים מודרניים”, אמר יושי יוקוקאווה, המייסד השותף והמנכ”ל של Alpaca. “סבב מימון זה מהווה עדות לעבודה הקשה ולמסירות של הצוות שלנו ולשותפות האיתנה שיצרנו. אנו נרגשים לפתוח בשלב הצמיחה החדש שלנו ולהעניק ערך רב אף יותר ללקוחות שלנו ברחבי העולם”.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. בלומר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. בלומר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
Exit mobile version