חדשות

קבוצת שטיר מארחת את אירועי שבוע תעשיות המזון והאירוח

אשר ייערכו בתאריכים 16 – 18 בנובמבר, אקספו תל אביב 

שבוע תעשיות המזון, האירוח והקמעונאות בענף המזון ה- 37, הינו הבמה המרכזית למפגש מקצועי בין כל העוסקים בתעשיות המזון והאירוח בישראל, השוק המקצועי והמוסדי. 

האירוע בארגון ובייזום קבוצת שטיר, יכלול השנה את תערוכות ישראפוד, הוטקס, קיטקס ו-Bake & Cake  ויתקיים ב-16 – 18 בנובמבר באקספו תל אביב.

גיל שטיר, מנכ”ל קבוצת שטיר לארגון כנסים ותערוכות בינלאומיות: “אנו גאים לקיים השנה את האירוע הגדול של ענף המזון וזאת לאחר שנתיים מאתגרות בענף. הקהל מתרגש לקראת התערוכה ואנחנו המארגנים פועלים לעשות ככל הניתן על מנת לאפשר לקהל להגיע ולהרגיש נוח ובטוח בתערוכה ועל כן הכניסה למתחם תהיה אך ורק לאחר הצגת תו ירוק תקני, הכל על מנת שכולם יוכלו להיפגש שוב עם החברים לענף ללא חשש. 

עשרות חברות מובילות מישראל ומחו”ל ומעולמות התוכן השונים כבר הבטיחו את השתתפותן באירוע הגדול של הענף, ביניהן: פררו – Ferrero, יקבי תשבי – שוקולד ולרונהValrhona , מר קייק – שוקולד callebaut, עמינח, פוליבה, פולירון, קיטשן ליין, קירוסקאי-פלבמ, קפה לנדוור, ועוד רבות. 

השנה בולטים השינויים הטכנולוגיים וזאת בעקבות השינויים הרגולטורים בנושא הסליקה שמחייבים את כל המשק לשנות שיטות עבודה ולהתקדם לטכנולוגיות חדשות וכמובן התפתחות השימוש באפליקציות שונות לצורך התייעלות וקלות בהזמנת מקום במסעדות, הזמנות T.A, הזמנת מלונות וצ’ק אין זריז, תשלום חשבונות ועוד. בין החברות: כספיט, דנגוט, TABIT, קומקס, וריפון, אביב קופות ועוד.

באירוע המוביל את תעשיית המזון והמשקה בישראל, יוצגו מיטב החידושים מהארץ ומהעולם בתחום המזון והמשקאות, לצד חידושים בציוד וטכנולוגיות לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המקצועי. כמו כן יוצגו חידושים בתעשיית המאפה והקונדיטוריה: מכונות, ציוד וטכנולוגיות, מוצרי מאפה, חומרי גלם, כלים, עזרים, מוצרי אריזה ועוד.

השנה תתקיימנה 4 תערוכות מקצועיות במקביל:

ישראפוד – תערוכת המזון והמשקה הבינלאומית המקצועית והגדולה בישראל.

הוטקס – התערוכה הבינלאומית לענפי האירוח, הקמעונאות והשוק המוסדי בישראל.

קיטקס – התערוכה הבינלאומית לטכנולוגיות, ציוד ושירותים למטבח המקצועי.

Bake & Cake – התערוכה המקצועית לציוד, חומרים ומוצרי אפייה לענף הקונדיטוריות ובתי המאפה

במקביל לתערוכות מתוכננים להתקיים אירועים וכנסים מקצועיים:

♦ אליפות ישראל ה-V באפייה: חדשנות באפייה – 16 – 18 בנובמבר.

 Desserts Championship 2021

Viennoiserie Championship 2021

מנהל התחרות: ג’קי חזן – נשיא האופים והמגדנאים.

בין השופטים בתחרות: מיקי שמו, נציגי קונדיטוריות מובילות כגון ביגה, שף קוננדיטור אבי אלימי מהוותיקים בארץ, היה שף של מלון דן אילת ומורה הרבה שנים, ועוד בכירים בענף האפייה והקונדיטוריה.

מיטב האופים בישראל יתחרו על התואר הנכסף “אלוף ישראל בקינוחים ובאפייה” ועל מקום בנבחרות לתחרויות בעולם. 

ביום הראשון תתקיים אליפות ישראל בקינוחים, בה יתמודדו תשעה מתחרים. המתחרים יציגו ידע, חדשנות ויצירתיות בהכנת מנות אחרונות למסעדות, יכינו פרלינים משוקולד וכן מבחר מקרונים (ללא גלוטן). 

ביום השני והשלישי בתחרות ה– Viennoiserie, יתמודדו תשעה מתחרים באליפות עוגות דניש ושמרים. המתחרים יכינו מבחר בצקים עם וללא דיפוף חמאה, יכינו מגוון של קרואסונים, פאן שוקולד, עוגות שמרים מלוחות ופיצה פנטזיה.

הזוכים במקומות הראשונים יכנסו לנבחרות ישראל באפייה וקונדיטוריה וישתתפו בתחרויות בעולם.

חברי פאנל השיפוט מהמובילים בענף, יצטרכו להכריע מי מבין המתמודדים יותר מפתיע, חדשני וטעים.

לזוכים במקומות הראשונים תיסלל הדרך להשתתפות בתחרויות בינ”ל.

♦ הכנס של התאחדות המלונות בישראל – תעשיית המזון במלונות בעולם מתחדש.

יום ג’, 16 בנובמבר, 2021

מנחה הכנס:  דוד קישקא, יזם ומפתח תכנים קולינריים.

 בין ההרצאות בכנס:

  • חדשנות ומגמות בעולם היין – גל זוהר, בעלים של בית הספר ליין W.
  • מושב בנושא מסעדות שף במלונות, בהם: תומר טל, ראש הצוות הקולינרי של מלון “דריסקו” ומסעדת גורג’ וג’ון במלון, נמרוד נורמן, מסעדת 02 במלון “ענבל” בירושלים, הלל תוואקולי, מסעדת “דריה” האסיאתית הכשרה בהילטון תל אביב, ליאון אביגד, בעלים של רשת מלונות הבוטיק “בראון”, אבי זק, שותף ומנהל של מלון “דריסקו” ומסעדת השף במלון ג’ורג’ וג’ון, רוני טימסיט, מנכ”ל מלון ענבל בירושלים.
  • ניהול סיכוני בטיחות מזון במטבחי בתי מלון – ד”ר בת שחף, יועצת בטיחות מזון בכירה, “אפקטיב בטיחות מזון”.
  • הדור החדש של הקפה – “תרבות מתפתחת” – שי בניאל, טועם ומומחה קפה, מנהל הדרכה בשטראוס קפה ומנהל של איגוד הקפה הישראלי.
  • פתרון חכם לפתיחת דלת חדרי המלון באמצעות הטלפון הנייד – גל הלפרין, סמנכ”ל מכירות, שני שנהב.

♦  הועידה המרכזית לענף המסעדות בישראל – בסימן אתגרים וחישוב מסלול מחדש.

יו”ר הועידה: שמוליק מרקוס, מנכ”ל ובעלים חברת הייעוץ Restotel.

יום ד’, 17 בנובמבר 2021 

הרצאות בכנס:

  • ניהול האירוח בצל הקורונה. האם מערכות טיהור אוויר להשמדת נגיפים תהיינה מנדטוריות בקרוב?

      עופר עינב, מנהל אבטחת תעופה בכיר, Banner Aviation Group LLC.

  • אז למה לי טכנולוגיה עכשיו? מגמות עכשוויות בערוצי המכירה במסעדות – עידן שקד, סמנכ”ל מוצרים חברת Tabit.
  • האתגרים הניצבים בפני ענף המסעדנות בשנתיים הקרובות – פרופ’ יניב פורייה, דיקן אוניברסיטת בן גוריון בנגב.
  • “ההמבורגר של העתיד כבר כאן” כשחלבונים צמחיים, התאמה אישית ורובוט נפגשים – רחלי ויזמן, מייסדת משותפת ומנכ”לית חברת Savor Eat.
  • קלאסיקות שלא חולפות – אוראל קמחי, שף ובעלים מסעדת פופינה.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. בלומר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. בלומר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

כתבות דומות

Back to top button
דילוג לתוכן