Mary Kay Inc, מובילה עולמית בחדשנות בתחום טיפוח העור ומדעי התזונה, חקרה לאחרונה את היתרונות של חליטת עלים בוטניים כאשר היא כלולה במשקאות תזונתיים המכילים חלבון, שומן וסיבים. הממצאים, שצוות המחקר והחדשנות של Mary Kay Global Nutrition שיתף בכנס השנתי של האגודה האמריקנית לתזונה, עשויים להשפיע באופן משמעותי על הבנתנו את תמצית העלים הבוטניים העשירה בפוליסכרידים, פלבנואידים, אלקלואידים, 1-דאוקסינוג’ירימיצין ורכיבים פעילים אחרים כדי להפחית את תגובת הגלוקוז ולשפר את השובע אצל הצרכנים.
“יופי עוסק בבריאות הוליסטית”, אמרה ד”ר לוסי גילדאה, מנהלת חדשנות ראשית, מוצר ומדע במרי קיי. “חקרנו את היתרונות של תוספי תזונה במשך יותר מ-15 שנה. הצרכנים לא רק רוצים להיראות טוב – הם רוצים להרגיש טוב. היופי מתחיל מבפנים החוצה, והמחקרים האחרונים שלנו עוזרים לנו לדעת על עתיד התזונה”.
על פי מחקר של מרי קיי, צריכת משקאות תזונתיים עם חליטה זו יצרה תגובת גלוקוז נמוכה משמעותית לאחר הלידה בהשוואה לצריכת משקאות בלעדיה. הנתונים גם הצביעו על כך שתמצית זו תומכת בתכונות “אינדקס גליקמי נמוך”. בנוסף, נבדקים שצרכו את המשקה דיווחו גם על שיפור בתחושת השובע.
“זו רק דוגמה אחת למחקר ולמאמצים המדהימים של מדעני מרי קיי”, אמרה ג’ן אלפרי, מנהלת בכירה לתזונה גלובלית במרי קיי. “חקירת דרכים לשפר את הבריאות, לשפר את הבריאות ולשפר את היופי באמצעות תזונה היא בראש סדר העדיפויות של הצוות.”
המחקר שנחשף הוא רק המאמץ האחרון של מרי קיי לחזק את המחויבות ארוכת השנים של המותג לקידום בריאות העור, המחקר והפיתוח והתזונה. מרי קיי מחזיקה ביותר מ-1,600 פטנטים על מוצרים, טכנולוגיות ועיצובי אריזות בפורטפוליו הגלובלי שלה.