חברת הסטארט-אפ Revealense מצרפת לשורותיה את האלוף (במיל’) ד”ר יעקב בנג’ו

ד"ר יעקב בנג׳ו, האלוף (במיל׳), צילום: אייל טואג

שינהל את תחום ה-Defense בחברה ויעסוק בפיתוח והרחבת פעילותה הגלובלית בתחום

הטכנולוגיה של החברה מבוססת AI לזיהוי, ניתוח והבנת DNA התנהגותי של בני אדם בסרטוני וידאו משמשת גופים ביטחוניים ברחבי העולם

חברת הסטארט-אפ הישראלית Revealense, שפיתחה פתרון טכנולוגי מבוסס AI ולמידה עמוקה לניתוח התנהגות אנושית בסרטוני וידיאו, הודיעה על מינויו של האלוף במילואים ד”ר יעקב בנג’ו למנהל תחום ה- Defense בחברה. אלוף במילואים ד”ר יעקב בנג’ו, ששימש עד כה כיועץ לדירקטוריון החברה, יעמוד מעתה בראש התחום הביטחוני וינהל את הפעילות מול צבאות, ממשלות, גופי מודיעין ותעשיות ביטחון.

אלוף (במיל’) יעקב בנג’ו שירת בתפקידו האחרון כראש אגף התכנון של צה”ל. קודם לכן שימש כמפקד הגיס הצפוני ומפקד מערך התמרון בזרוע היבשה, ראש חטיבת התורה וההדרכה באגף המבצעים, מפקד עוצבת געש ומפקד חטיבה 7. ליעקב בנג’ו תואר דוקטור מטעם אוניברסיטת בר-אילן.

טכנולוגיית Revealense מספקת יכולות מעמיקות של ניתוח התנהגות אנושית ומהווה רכיב מהותי בשיפור ביצועי כוחות הביטחון בניתוח התנהגות בתחומי האימון, המודיעין, ההתרעה וההגנה. טכנולוגיית החברה מאפשרת לגופי צבא וביטחון אימון בסימולטורים, חוסן ומוכנות לחימה של לוחמים, ניטור ועיבוד מידע מודיעיני, בקרת גבולות, זיהוי גורמים עוינים ועוד. שימוש נוסף בטכנולוגיה נעשה בידי חילות הרפואה ככלי מאבחן לזיהוי טראומה, פגיעה בחוסן הנפשי, התפתחות דכאון ונטייה לאובדנות.

דב דונין, מייסד ומנכ”ל Revealense, מסר: “מינויו של ד”ר בנג’ו הוא מהלך נוסף בהרחבת פעילות החברה בתחום הדיפנס ונובע מגידול משמעותי בהיקף הפעילות והפניות לחברה מגופי בטחון ברחבי העולם, המחפשים פתרונות מתקדמים שיתנו מענה לצרכים ההולכים וגדלים. הידע והניסיון העשירים והייחודיים של אלוף (במיל’) ד”ר יעקב בנג’ו יהיה מנוף חשוב להמשך הצמיחה שלנו בשוק הדיפנס שצומח במהירות ומהווה חלק אסטרטגי בפעילות החברה”. 

מערכת illuminator שהחברה פיתחה מנתחת התנהגות אנשים המצולמים בווידאו (בשידור חי או מוקלט) באמצעות בינה מלאכותית. לראשונה בתחום זה, המערכת יודעת לזהות את ההקשר המדויק של הצילום כמו: שיחה פתוחה, אמינות ואמיתות מידע, תחקור גורם עוין, אבחון מצב נפשי – והיא מפעילה את האלגוריתמים המתאימים לסיטואציה הספציפית. 

המערכת מפיקה מעין DNA מנטלי של המצולם שמאפשר למנהלים, חוקרים ופסיכולוגים לקבל החלטות איכותיות, מדויקות והוגנות לגביו. לראשונה בתחום זה, רשת נוירונים נוספת ששולבה במערכת מבצעת תהליך של בדיקה הדדית של הפרמטרים השונים (cross reference) כדי לאמת את הממצאים, לזהות רמת עקביות ולכייל את התוצאה. טכנולוגיה זו נרשמה כפטנט והיא פותרת בעיות של פתרונות אחרים בשוק שעוקבים אחר מדד אחד בלבד או מספר מדדים אך ללא בדיקה הדדית ביניהם. 

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות – בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניינים. בלומר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. בלומר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
Exit mobile version